Karrier

Kooperáció céljából keresünk leendő kollégákat! Akkor jelentkezz, ha a két variáció közül úgy érzed, valamelyikben leírtak rád illenek!

A változat: lakberendező-designer.

A feladat elsősorban a koncepció  kitalálása, a koncepció terv elkészítése. Ehhez akár vázlatok is elegendőek, nem feltétlenül szükséges számítógépes Cad programok ismerete, bár az utóbbi azért nem hátrány. Akkor jelentkezz, ha pályakezdő, de már néhány referenciamunkán túljutott lakberendező vagy, van anyagismereted, találkoztál már a kivitelezés szakmai oldalával is, de a konkrét műszaki tervezésben még nem vagy teljesen gyakorlott, ez utóbbit mi ugyanis megoldjuk és a vázlataidból a számítógépes látványterveket is mi készítjük el.  A lényeg, hogy tied a design, mienk a műszaki tervezés.  Ha csak kézzel rajzolt vázlataid vannak, az is elég, de azok legyenek innovatívak, ugyanakkor megvalósíthatók, és mindenről legyen pontos elképzelésed, mindennek legyen mérete is! Ha utálod a számítógépet, de azért a képek kezelése, prezentációk összeállítás megy, akkor is jelentkezhetsz, feltéve hogy az a design, amit kitalálsz, ütős, egyedi és piacképes. Szépen lerajzolt, de semmi különöset, egyedit nem tartalmazó átlag lakások rajzaival nem érünk el semmit, így ilyeneket nem kérünk. Ha úgy gondolod, hogy a weboldalunkon található referencia lakásokat Te sokkal jobban meg tudtad volna tervezni, Te vagy a mi emberünk!  Rajzold le, és küldd el! Jó kommunikációs készség, empátia feltétlenül előny, mert lehet, hogy Te is fogsz az ügyféllel kapcsolatot tartani, ha úgy alakul.

Főként budapesti vagy Pest környéki kollégákat keresünk, gépkocsi előny, de nem feltétlenül követelmény, jogsi jó ha van. De például kooperálhatunk  Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, vagy Debrecen környéki kollégával is, hasonló módon, ekkor a dolog főként interneten keresztül bonyolódhat.

B változat: tervező

A feladat pont az ellenkezője a fentieknek. A felmérés, a koncepció, a design, az ügyféllel egyeztetés a mienk, a kiviteli tervezést viszont Te csinálod. Ez avval jár, hogy át kell vedd  kiviteli tervezési módszereinket, hogy a terveink minden projectben hasonlóak legyenek, akár mi készítettük a kiviteli terveket, akár Te.  Lakóhelyed lehet akárhol , a kapcsolatot interneten is tarthatjuk. Csak komolyabb tervezői gyakorlat, anyag és technológia ismeretek birtokában jelentkezz! Mivel a programok közti kompatibilitás nem egyszerű, annyit már előre elárulunk, hogy mi nem Archline programmal dolgozunk, ezt kérjük figyelembe venni.

Jelentkezz  e-mailban, küldjél minél több referencia anyagot, ha a file méret  túl nagy lenne, küldd file küldővel!